leaf-center-01

Hoe we te werk gaan

1.

Laten we kennis maken

Het verhaal begint met een vrijblijvend kennismakend gesprek met één van onze tuinspecialisten. Hier wordt vooral geluisterd naar uw wensen en ideeën en trachten wij ons in te leven in uw leefwereld, om zo een optimaal beeld te kunnen vormen van wat juist voor u de definitie is van ‘tuinbeleving’.

2.

Uw dromen zetten we op papier

Nadat wij op de hoogte zijn van uw wensen en ideeën, heeft onze architect enkel nog de juiste gegevens nodig van uw tuin om tot een correct voorontwerp te kunnen komen. Uw tuin wordt deskundig opgemeten door één van onze architecten zodoende de bestaande         toestand in kaart te brengen. Al deze informatie wordt vakkundig vertaalt in een                    professioneel voorontwerp van uw tuin in wording, dit kan in een plattegrond, maar indien gewenst behoord een 3D tekening ook tot de mogelijkheden.

3.

Een realistisch beeld van uw droom

Het voorontwerp wordt samen met onze tuinarchitect uitgebreid besproken bij ons op het plantencentrum, waardoor mogelijke wijzigingen nog kunnen worden aangepast op vraag van de klant. De gekozen materialen, beplantingen en constructies worden aan de hand van voorbeelden en stalen aan u voorgelegd om u reeds accuraat beeld te geven van de uiteindelijke beleving. Indien gewenst kan onze calculator in deze fase reeds voor een prijsraming zorgen.

4.

We toetsen de mogelijkheden

Wanneer het ontwerp volledig beantwoord aan uw wensen, kan onze calculator het volledige project tot in het kleinste detail gaan berekenen, dit rekening houdend met uw budget en de juiste kwalitatieve materialen.

5.

De eerste stappen naar werkelijkeid

In deze fase wordt het ontwerp werkelijkheid: het uitvoeringsplan wordt opgemaakt en gebrieft aan de projectleider en uitvoerend personeel, de werken worden door onze projectleider nauwkeurig voorbereidt (bestellingen worden gedaan, machines gereserveerd, etc.) en de uitvoering wordt in onderling overleg met de klant in de planning opgenomen. Zo kan Gruun-Tuinen voorbereidt van start gaan met een kwalitatieve en correcte uitvoering binnen de vooropgestelde planning.

6.

Klaar om te genieten

Uw tuin is klaar, u kan volop genieten van uw droomtuin. Maar voor ons stopt het verhaal hier niet. Gruun-tuinen draagt het woord service hoog in het vaandel, waar u zich dan ook te allen tijde op kan beroepen. Bovendien geniet u ook van een GARANTIE op alle beplantingen en constructies.

7.

Geen zorgen voor u

Een tuin groeit, om uw beleving doorheen het volledige jaar te optimaliseren bieden wij ook een op maat gemaakt onderhoudscontract aan zodat wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen

Interesse?

IMG_4084