grass

Totaalontwerp en Aanleg van A tot Z

Wij laten uw tuin doorheen elk moment van het jaar stralen

Openingsuren

BURELEN:

Elke weekdag kan u ons bereiken van 8u30 tot 17u30

JAAR

Ervaring

EXPERTEN

Staan klaar om u te helpen

CONTACTPERSOON

Voor een efficiënte dienstverlening

Over ons

Service, kennis & kwaliteit zijn onze troeven

Sinds 1979

Paul Peeters startte als tuinaannemer in 1979 en stond meteen aan de wieg van de tuinaanleg- sector in België. Wat begon als zelf planten opkweken en verkopen, veranderde als snel in het op grotere schaal verkopen van kwalitatieve planten tot het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van kleine tot grote tuinen, zowel bij particulieren als bedrijven.

2018

Begin 2018 koos Paul ervoor om zijn kennis door te geven zodat zijn levenswerk nog enkele generaties verder kan floreren. Dit ging gepaard met een naamswijziging: ‘Peeters-Vervoort’ is voortaan ‘Gruun-Tuinen’ en de toevoeging van een nieuwe zaakvoerder: Matthias Claeys zal het bedrijf voortaan verder uitbouwen, dit met dezelfde filosofie als voorheen en met Paul Peeters die over de schouders nauwlettend meekijkt.

Tuinbeleving is voor iedereen uniek en verschillend, het is de plicht en de taak van een tuinarchitect / tuinaannemer om de juiste beleving te ontdekken en dit te weerspiegelen in het ontwerp/ aanleg van uw tuin.... daar komt Gruun-Tuinen in het verhaal.

Gruun-Tuinen
Wij zijn het gras aan de overkant…

– Matthias Claeys
sign-dark

Onze klanten

Zijn onze prioriteit

"Een professionele begeleiding bij het ontwerp van onze bedrijfstuin. Elke dag aangenaam oprijden bij de start van onze werkdag."

Geert C.

" Steeds hulp met een glimlach in het plantencentrum."

Vivianne
Wij zijn het gras aan de overkant