Uw beleving

Werkwijze

 • null

  Wij luisteren

  Het verhaal begint met een eerste kennismakingsgesprek om te luisteren naar uw noden en wensen. Onze tuinarchitect komt een eerste keer langs om de mogelijkheden en opportuniteiten van uw tuin te ontdekken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen waarbinnen we uw project zullen realiseren. Vervolgens wordt er een eerste prijsraming gemaakt rekening houdend met uw budget.

 • null

  Wij ontwerpen

  Na het kennismakingsgesprek heeft onze tuinarchitect enkel nog de juiste gegevens nodig van uw tuin om een correct ontwerp te creëren. Uw tuin wordt deskundig opgemeten zodat de bestaande toestand ervan in kaart gebracht kan worden. Al deze informatie wordt vakkundig vertaalt in een professioneel voorontwerp van uw tuin, dit kan in een plattegrond, maar indien gewenst behoord een 3D tekening ook tot de mogelijkheden.

  We bespreken samen met u het voorontwerp en voorzien steeds een persoonlijke presentatie met sfeerbeelden en impressies. Ook geven we u verschillende suggesties over de planten die bij uw project passen. Als laatst voeren we eventuele veranderingen uit waar nodig. Met deze informatie kunnen onze tuinarchitecten een definitief ontwerp maken van uw droomtuin.

 • null

  Wij leggen aan

  Na goedkeuring wordt het project samen met u ingepland. Het uitvoeringsplan wordt opgemaakt en gebrieft aan de projectleider en uitvoerend personeel. De werken worden door onze projectleider nauwkeurig voorbereid zodat u maximaal ontzorgt wordt.

  Zo kan ons buitenteam voorbereid van start gaan met een kwalitatieve en correcte uitvoering binnen de vooropgestelde planning. Samen met onze projectleider zorgen zij dat uw droomtuin realiteit wordt en alles tot in het kleinste detail wordt afgewerkt.

  De werken worden steeds opgevolgd door onze tuinarchitecten. Zo kan er eventueel beplanting worden toegevoegd of kunnen er eventuele aanpassingen worden gedaan.

 • null

  Wij onderhouden

  Een nieuwe tuin heeft ook nood aan onderhoud. Om uw beleving doorheen het volledige jaar te optimaliseren bieden wij een op maat gemaakt onderhoudscontract aan dat aangepast is op uw noden en die van uw tuin.

 • null

  U geniet

  U kan volop genieten van uw droomtuin. Maar voor ons stopt het verhaal hier niet. Gruun draagt het woord service hoog in het vaandel, waar u zich dan ook ten allen tijde op kan beroepen.

Wij zijn het gras aan de overkant